Lupta din Spatele Scenei – Trei Mesaje Revelatoare – Al Treilea Mesaj (III)

Apoc. 13:11-12 – Apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara, care avea doua coarne ca ale unui miel si vorbea ca un balaur. Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.

Apoc. 13:13-14 – Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se coboare foc din cer pe pamant in fata oamenilor. Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei care avea rana de sabie, si traia.

Apoc. 13:15-17 – I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei. Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte, si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei.

Apoc.13:18 –  Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.

IMAGINEA FIAREI Atata timp căt papalitatea se încadrează în tiparul “fiarei” în Biblie imaginea “fiarei” trebuie să fie o copie a acestui sistem.

“Imaginea fiarei”  înseamnă un fals Protestantism care este rezultatul bisericilor protestante în căutarea sprijinului din partea statului pentru impunerea doctrinelor si ideilor asupra oamenilor. În Europa, multe ţari au o biserică statală. Statul şi biserica lucrează împreuna. Biserica primeste asistenţă din partea statului pentru a-şi îndeplini misiunea. Putem observa aici o mare asemanare cu sistemul catolic.

În Evul Mediu am avut exemple elocvente ale felului în care Biserica Catolica şi-a folosit puterea şi a aplicat metode de tortură asupra oamenilor de alte credinţe. Biblia spune că aceiaşi folosire nedreaptă a puterii se va reîntoarce în timpul Apocalipsei 13: 11-18.

De vreme ce Statele Unite nu au un sistem al Bisericii Statale în Constituţia lor nu este credibil faptul că aici va fi introdusă o copie a tipului de guvernământ papal, deşi Biblia spune destul de clar că acest lucru este exact ceea ce se va întâmpla. Se vor folosi de puterea statului pentru a consolida legile cu caracter religios, cu predilecţie legile care privesc respectarea zilei de Duminică drept zi sfântă.

Dar, veţi spune, Statele Unite ale Americii este tărâmul libertăţii religioase. Biblia îl caracterizează ca pe un miel cu două coarne, care vorbeşte precum un dragon. În perioada de început a istoriei sale America apărea ca un tărâm al libertăţii religioase. Coarnele mielului reprezintă tinereţea şi bunătatea – trăsături ale Statelor Unite când ţara începuse să prindă contur la sfârşitul secolului al XVIII-lea. Protestantismul şi un tip de guvernare republican erau principiile de bază. Libertatea religioasă era în siguranţă, astfel încât fiecare avea dreptul de a-l sluji pe Dumnezeu după propria conştiinţă. Biblia ne arată, totuşi,că această situaţie se va schimba şi ţara ,într-un final ,va vorbi precum un dragon. O naţiune vorbeşte prin adunările ei legislative.

Multi au observat faptul că au început să fie făcute legi privind religia de către Congres, precum HR. 2431. Această lege dă autoritate unui cabinet numit în această funcţie de a supraveghea grupurile religioase de pe tot cuprinsul lumii. Aceia care duc la bun sfârşit persecutia religioasă vor fi pedepsiţi. Acest cabinet va decide ce constituie persecuţie religioasă. Va fi acest pamflet considerat, de exemplu , o persecuţie a bisericii Catolice?

Constituţia americană spune: “Congresul nu va face legi privind introducerea religiei şi nu va interzice libera practică a religiei”. Numai printr-o completă ignorare a acestor garanţii ale libertăţii pot autorităţile naţionale să facă asemenea impuneri religioase.

Acest proces a început deja si vor urma mai multe. Biblia spune că toată puterea papalităţii (prima fiară) va fi folosită de către Statele Unite ale Americii (a doua fiară) în numele papalităţii. Ei vor introduce „imaginea bestiei”. Deja fac acest lucru.

STATELE UNITE VOR FI VÂRFUL DE LANCE PENTRU INTRODUCEREA RESPECTĂRII OBLIGATORII A ZILEI DE DUMINICĂ.

Va fi o surpriză pentru majoritatea oamenilor faptul că America va fi initiatoarea introducerii ,,semnului Fiarei”, respectarea obligatorie a zilei de Duminică, si după aceea alte ţări o vor urma. Aceia care vor rezista acestor giganţi (renegatul Protestantism si Catolicism şi nu vor primi semnul ,,fiarei” vor fi însemnaţi drept rebeli care sunt vinovaţi de toate catastrofele şi dezastrele şi ca perturbatori ai păcii mondiale. Biblia spune că în final vor fi date ordine pentru a fi omorâţi. (Apocalipsa 13: 11-16). În acest moment Isus , Salvatorul lumii se va întoarce să elibereze poporul Lui.

O TERIBILĂ PEDEAPSĂ Biblia spune foarte clar că cei ce vor primi “semnul fiarei “ vor primi şi o teribilă pedeapsă. Biblia ne spune că cei ce vor primi “semnul fiarei” vor fi primii care vor suferi chinuri groaznice în timpul celor “şapte pedepse” care vor veni după ce timpul încercării se va sfărşi. (Apocalipsa 15:5-8) Biblia spune : Şi am auzit un glas mare, din templu, zicând celor şapte îngeri: Duceţi-vă şi vărsaţi pe pământ cele şapte cupe ale mâniei Lui Dumnezeu. Şi s-a dus cel dintâi şi a vărsat ura lui pe pământ. Şi o bubă rea şi ucigaşă s-a abătut pe oamenii care aveau semnul fiarei şi care se închinau semnului fiarei. (Apocalipsa 16:1-2).

Următoarele şase pedepse ce se vor vărsa din mânia lui Dumnezeu vor fi aruncate asupra celor ce au primit semnul “fiarei“ în timp ce copiii lui Dumnezeu vor paşi liber.(Apocalipsa 16 :1-2). În ziua de astăzi toţi suntem supuşi puterii distructive a diavolului, iar copiii lui Dumnezeu care au primit recunoasterea lui “pecetea lui Dumnezeu” nu vor fi răniţi de cele “şapte ultime pedepse”, aşa cum poporul lui Israel nu a fost rănit de cele “şapte ultime pedepse”  înainte de a părăsi Egiptul. (Exodul 8:22).

Cea din urmă şi cea mai groaznică pedeapsă va fi suferită de cei care au primit “semnul fiarei “ atunci când Satana şi cei care s-au aşezat de partea sa vor fi in sfârşit omorâţi cu foc şi pucioasă. Biblia prezintă astfel lucrurile: “Iar partea celor furioşi si necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în cazanul care arde cu foc şi cu pucioasă, care este de fapt moartea a doua. (Apocalipsa 21:8)

Aceia care au stat impotriva lui Dumnezeu vor fi judecaţi după faptele lor din acea vreme şi vor fi arşi precum paiele. Vor fi omorâţi. (Apocalipsa 20:11-15 şi Maleahi 4:1) Aceasta este cea din urmă distrugere a răului şi a celor care stau de partea răului.Apoi Dumnezeu va crea un nou cer si un nou pământ unde dreptatea va conduce. Cercul este complet. Omul va trai în paradisul pierdut în Eden unde păcatul nu mai există şi unde omul poate vorbi cu Dumnezeu faţă în faţă din nou, pentru că el va fi primi un trup nemuritor. ( 1 Corinteni 15:50-54) Acesta este un lucru spre care trebuie să privim cu admiraţie şi greutăţile din jurul nostru vor fi nesemnificative în comparaţie cu slava pe care o vor primi cei care vor fi salvaţi. Să ne rugăm Duhului Sfânt să ne ajute să ajungem acolo. Semnele zilelor în care traim ne arată că ceasul nu este departe.

 

Un răspuns to “Lupta din Spatele Scenei – Trei Mesaje Revelatoare – Al Treilea Mesaj (III)”

  1. ancutiparcalab Says:

    Cuvantul spune ca moartea a fost invinsa de Isus pe Golgota deci si ea va fi fara putere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: