9 Semne Majore de identificare a fiarei – Dovezi / Fapte Biblice si Istorice (I)

Apoc. 13:4 – Si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei. Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea?

Apoc. 13:1 – Apoi am stat pe nisipul marii. Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara cu zece coarne si sapte capete; pe coarne avea zece cununi imparatesti, si pe capete avea nume de hula.

Apoc. 13:2 –  Fiara pe care am vazut-o semana cu un leopard; avea labe ca de urs si gura ca o gura de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie si o stapanire mare.

Apoc. 13:5 – I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni.

Apoc. 13:3 – Unul din capetele ei parea ranit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecata. Si tot pamantul se mira dupa fiara.

Lasand Biblia sa ne descifreze sensul propriilor sale simboluri, putem sa evidentiem acum cele noua semne majore de identificare a fiarei, pentru a vedea ce putere din istorie corespunde acestor caracteristici.Acestea nu sunt singurele semne de identificare: exista mult mai multe astfel de indicii in Biblie. Cercetati Biblia pentru a gasi mai multe semne de identificare.

1. Fiara combina puterea religioasa si cea politica simultan, ,, Si au inceput sa se inchine fiarei…”Apocalipsa 13:4

2. Fiara ajunge la putere intr-o zona dens populata, ,,…am vazut ridicandu-se din mare o fiara” Apocalipsa 13:1

3. Fiara a primit puterile si autoritatea sa de la Satana, deci ne putem astepta ca lucrarile ei sa contina multe inselaciuni, ,, balaurul i-a dat [fiarei] puterea lui, scaunul lui de domnie si o stapanire mare” Apocalipsa 13:2

4. Fiara a condus fara indurare si avand hegemonie (stapanire) absoluta timp de 1260 de ani. Aceasta perioada trebuie sa aiba un un punct de inceput clar si se sfarseste cu ,,o rana de moarte”.  ,,Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni. Unul din capetele ei parea ranit de moarte. Si i s-a dat stapanire peste orice semintie, peste orice norod, peste orice limba si peste orice neam”.  Apocalipsa 13:5,3,7

5. Fiara a persecutat crestinii in timpul celor 1260 de ani. ,,I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca”. Apocalipsa 13:7 

6. Fiara se va vindeca de ,,rana de moarte” complet, iar lumea se va minuna, ,,dar rana de moarte fusese vindecata. Si tot pamantul se mira dupa fiara”. Apocalipsa 13:3

7. Fiara poarta un numar misterios 666, care ii identifica locul si numele, ,,Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase”. Apocalipsa 13:18

8. Fiara huleste pretinzand ca este Dumnezeu si acordand iertare de pacate (puterea de a ierta pacatele altora).

9. Fiara mai aduce si alte hule, facand lucruri ce sunt prerogativele exclusive ale lui Dumnezeu. ,,I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule”. Apocalipsa 13:5

Care putere din istorie corespunde tuturor acestor semne de identificare? Pentru cei cu sufletul curat, nu exista decat un singur raspuns: Biserica Romano-Catolica. Biserica Romano-Catolica este fiara despre care ne avertizeaza Dumnezeu, din iubire pentru noi. Scopul celor scrise nu este sa atace Romano-Catolicii, ci sa dezvaluie adevarul despre sistemul catolic. Nu trebuie sa va simtiti jigniti, ci sa il considerati un indemn de a cauta fapte si confirmare.  

Sa luam pe rand fiecare semn de identificare si sa vedem cum ne indica istoria exclusiv Biserica Romano-Catolica.

1. Biserica Romano-Catolica combina simultan puterea religioasa si politica: Ioan a vazut aceasta unire intr-o viziune profetica legata de cel de-al patrulea si ultimul imperiu mondial, si a descris-o astfel ,,o femeie sezand pe o fiara de culoare stacojie” Apocalipsa 17:3 In Biblie, femeia este simbolul bisericii, ,,dar cu inselatoria cu care se departeaza o femeie de barbatul ei, asa am fost inselat de voi, o, casa a lui Israel, zice Domnul”. ,,Pentru ca v-am logodit cu un barbat, ca sa va infatisez inaintea lui Hristos ca pe o fecioara curata” Ieremia 3:20; 2 Corinteni 11:2.

In plus este unanim recunoscut in profetie ca fiara este o natiune. Chiar in lumea actuala, natiunile au ca simboluri fiare (animale). Statele Unite au ca simbol un vultur, Rusia este asemuita cu un urs iar China are ca imagine dragonul. Cu multi ani in urma, Dumnezeu i-a dezvaluit lui Daniel toate imperiile mondiale pana la sfarsitul lumii. Intr-o viziune, Daniel a vazut ca ultima fiara era ,,diferita de toate celelalte” Daniel 7:19. Dar cum anume era diferita? Conform Apocalipsei 17:3, dupa cum am vazut mai sus, fiara (natiunea) va fi condusa de o femeie (biserica). Exista, astazi, o biserica si un stat care conlucreaza ca o putere recunoscuta pe plan mondial? Singura entitate din lume care indeplineste aceste caracteristici este Biserica Romano-Catolica. Papa Romano-Catolic este liderul religios absolut a peste un miliard de adepti din intreaga lume. ,,Pontiful Roman, ca succesor al lui Petru, este sursa perpetua si vizibila si fundamentul unitatii episcopilor si al intregii comunitati de credinciosi” . Conciliul Vatican II (1962-1965) Fiecare cleric trebuie sa se supuna Papei, chiar daca acesta ordona ceva ce este rau, pentru ca nimeni nu-l poate judeca pe Papa” . Papa Inocentiu al III-lea (1198-1216) In acelasi timp, Papa este rege peste natiunea independenta a Cetatii Vaticanului. Vaticanul este o natiune in miniatura, suverana si distincta, desi se afla in cadrul Italiei. Astfel, papalitatea este o putere unica ce combina puterea religioasa cu cea politica.

2. Biserica Romano-Catolica a ajuns la putere intr-o zona dens populata a lumii. Aceasta fraza ilustreaza perfect Biserica Romano-Catolica, avand in vedere ca ea s-a ridicat din sanul unei varietati de puteri si natiuni ale Europei.

3. Istoria Bisericii Romano-Catolice este plina de inselaciuni: Catolicii informati pot confirma pe loc ca falsul este un mod de viata pentru papi. Hans Kung, preot si teolog catolic, consultant pentru Conciliul Vatican II (1962-1965), a declarat ca, inca din secolul al cincilea, papii ,,si-au extins decisiv puterea prin falsuri evidente”. Biserica Catolica: Scurt Istoric (traducere de John Bowden), pag. 61. Unul din cele mai bune exemple in reprezinta documentul Donatia lui Constantin, datat 30 martie 315 d.Hr., care a fost falsificat de Biserica Romano-Catolica pentru a-si extinde puterile si autoritatea. Cu acest document falsificat, Papa Stefan al III-lea l-a convins, in secolul al optulea, pe Pepin, regele francilor, ca teritoriile Lombarzilor fusesera date de Constantin Bisericii Romano-Catolice. Acest lucru l-a determinat pe Pepin sa lupte contra lombarzilor si sa le uzurpe cetatile pentru papa. In 1440, acest document a fost dovedit ca fals de un asistent papal numit Lorenzo Valla, dar, papa dupa papa, nu au recunoscut si nici nu au marturisit vreodata acest fals. Pana in ziua de astazi exista o inscriptie in baptisteriul Bazilicii Sfantul Ioan de Lateran din Roma prin care se perpetueaza acest document fals.

 

Un răspuns to “9 Semne Majore de identificare a fiarei – Dovezi / Fapte Biblice si Istorice (I)”

  1. tot pamântul se mira după “fiară”…(Apocalipsa 13) și 9 semne care dovedesc că Papalitatea este prima fiară din Apocalips | Pagina de suflet a Dr.Lucian Marin (recuperarea nevinovăției pierdute) Says:

    […] din articol preluat de aici https://andrerox.wordpress.com/2012/03/21/9-semne-majore-de-identificare-a-fiarei-dovezi-fapte-biblic… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: